Protejeaza mediul: cani personalizabile refolosibile

cani personalizabile reutilizabile

 

 

 

Bamboo fiber cup

Cana din fibra de bambus cu capac din silicon / Bamboo fibre tumbler with silicone lid

 

 

 

Unul dintre principiile des mentionate de catre companii in ultimii ani este cel al respectarii si protejarii mediului, in toate etapele desfasurarii business-ului lor. Alegerea promovarii cu ajutorul unor produse promotionale care sa sustina deschis acest principiu este un pas important in implicarea unui brand in conservarea mediului.

Una dintre sugestiile noastre pentru acest pas este oferirea de cani personalizabile refolosibile.

 

 

 

 

 

 

 

Un volum urias de cani si pahare de plastic sau hartie este aruncat zilnic. S-au realizat studii de impact, s-au scris articole pentru constientizarea publicului, organizatii specializate in protectia mediului se implica in incercarea de a rezolva o problema care nu parea atat de mare la prima vedere.

 

impac disposable cups Regensburg    disposable cup  KeepCup versus disposable cups

 

 

Cana portelan / porcelain cup

 

 

 

Paharele din plastic sunt foarte putin reciclate iar cele din hartie (contrar aparentelor) nu pot fi inca reciclate pe scara larga cu tehnologiile disponibile din cauza peliculei de plastic izolatoare.

Sugestiile noastre se indreapta spre utilizarea unor cani/pahare din materiale mai putin uzitate, care pot fi refolosite si care pot fi si reciclate la randul lor, intr-o mai mica sau mai mare masura: fibra de bambus, sticla, portelan, polipropilena reciclabila etc., si care au o amprenta de mediu mai redusa.

 

 

 

KeepCup – cana personalizabila reutilizabila / KeepCup – reusable customizable cup

 

 

 

Pentru ca marile companii care livreaza catre populatie miliarde de cani si pahare de pastic sau hartie sunt cele vizate, canile reutilizabile ofera posibilitatea personalizarii pentru a implica aceste branduri mari in a determina inlocuirea treptata a recipientelor cu impact negativ asupra mediului.

 

 

 

Cana termica din tritan / Tritan Thermal Mug

 

 

 

 

”Protejeaza mediul!” – acesta este mesajul principal pe care il pot transmite campaniile folosind cani personalizabile refolosibile, reafirmand principiile de sustenabilitate ale companiilor si contribuind la educarea consumatorilor in privinta mediului inconjurator.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contacteaza un consultant Lexonn pentru a primi cele mai noi informatii si oferte in acest domeniu.