Vrei o cana EXACT in culorile brandului tau?

Cana este unul din produsele cu utilizare și expunere permanente în viața de zi cu zi, înglobând valoare estetică și emoțională. Brandurile sunt identificate ușor după paleta de culori și de aceea este importantă reproducerea cât mai fidelă a culorilor distinctive.

Acoperirea Hydrocolor este tehnologia care permite redarea cu acuratețe a culorilor Pantone. O cană poate fi parțial acoperită, la exterior sau doar la interior, sau acoperită integral grație acestei metode de decorare.

În plus, are avantajul că poate fi combinată cu alte metode de personalizare speciale:

  • transfer printing: [exemplu] personalizarea cu un design in alb complet opac a unei căni decorate cu acoperire HydroColor în orice culoare Pantone.
  • sandblasting:  realizarea de suprafețe concave pe partea exterioară a cănii, prin sablare. Suprafețele sablate pot fi decorate în culoarea de fond sau diferit, cu efect vizual și tactil 3D.
  • crackle effect: crearea unui efect de crăpare a suprafeței, cu păstrarea culorii și posibilitatea de decorare prin metoda sablării (sandblasting).

Indiferent ce metodă alegeți să folosiți în combinație cu tehnica de acoperire hydrocolor, transfer printing, sablare sau crackle effect, rezultatul va fi unul spectaculos și va atrage atenția în campaniile în care produsul va fi întrebuințat.

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] promotionale clasice office: agenda, pix, cana, […]