PR Forum

PR Forum 2017 si lansarea noului model Prodir DS6

 

Lexonn si Prodir la PR Forum 2017

La editia cu numarul 11 a PR Forum – eveniment organizat de Evensys in Bucuresti la JW Marriott Grand Hotel – am avut placuta ocazie de a lansa unul dintre noile modele ale producatorului elvetian de instrumente de scris Prodir: DS6.

In era vitezei si a digitalului, comunicarea in scris presupune eleganta si personalitate. Prodir, prin intrumentele sale de scris originale si premiate international, transpune povestea unui brand in realitate palpabila.

PR Forum a reunit si in aceasta editie nume importante din domeniul comunicarii, atat pe scena in calitate de vorbitori, cat si printre participanti – reprezentanti ai departamentelor de comunicare din companii multinationale si agentii de publicitate. Dezbaterile intre specialistii in relatii publice s-au axat pe transformarile prin care trece industria comunicarii si tendintele de dezvoltare ale acesteia.

Ne-am bucurat sa putem oferi participantilor, la standul nostru de prezentare, posibilitatea de a verifica direct calitatea premium a instrumentelor de scris Prodir. Au putut fi probate mostre din intreaga colectie, modele din ambele game DS si QS. Cele mai apreciate au fost pixurile cu suprafata Soft Touch, o textura matasoasa care ofera utilizatorilor o experienta de scris deosebita.

Configuratorul online pentru pixurile Prodir

Punctul de atractie al standului a fost prezentarea live a configuratorului de pixuri Prodir, unde toti cei interesati au personalizat noul model Prodir DS6 in functie de culorile brandului pe care il reprezinta.

Configuratorul permite atat alegerea culorilor pe segmente componente cat si vizualizarea personalizarii cu logo-ul sau mesajul dorit. Noutatea modelului DS6 consta in posibilitatea alegerii imprimarii pe corpul pixului in pozitia dorita (partea superioara, spre clips – partea mediana – partea inferioara, spre varf), pe langa clasica imprimare pe clips.

Puteti utiliza online configuratorul Prodir aici si ne puteti cere mostre din modelul pe care il considerati reprezentativ pentru compania voastra.

Pixurile Prodir – instrumente de scris premium pentru branduri premium

Compania elvetiana Prodir creeaza si personalizeaza pixuri care scriu bine si comunica eficient  – despre viziunea brandului tau, despre valorile tale si despre tot ceea ce te diferentiaza de ceilalti.

Lexonn iti ofera consultanta gratuita atat in utilizarea configuratorului Prodir, cat si in alegerea personalizarii potrivite a instrumentului de scris pentru campania ta de marketing.

Te ajutam sa incluzi povestea ta in procesul de creatie al pixurilor ce vor deveni ambasadorul tau premium.

Galerie imagini PR Forum 2017 – editia a XI-a