sacosa personalizata

Sacosa promotionala din material textil – tendinte 2018

sacosa promotionala

 

Sacosa promotionala din material textil s-a aflat mereu in topul celor mai apreciate obiecte personalizabile. Aprecierea sa a venit din multitudinea de caracteristici pozitive:

=> cost relativ scazut

=> utilitate

=> multe modele, materiale, culori

=> usurinta in personalizarea cu logo / mesaj / imagine

=> reprezentativa pentru campaniile eco

 

 

Tendinta de a personaliza si oferi ca obiect promotional o sacosa din fibre naturale va fi incurajata in 2018 si de decizia luata de Romania (printr-un proiect de lege) ca de la 1 iulie sa interzica introducerea in tara si comercializarea pungilor de transport din plastic subtire (sub 50 de microni) si foarte subtire (sub 15 microni) cu maner.

Este o perioada buna pentru companiile care doresc sa-si reafirme principiile legate de amprenta asupra mediului inconjurator si sa includa marketingul in politica de sustenabilitate. Personalizand cu propriul logo sau mesaj o sacosa textila promotionala, ele pot contribui la educarea publicului in privinta modalitatilor de reducere a poluarii.

 

sacosa personalizata

 

1. Modele de sacosa din material textil

Puteti alege dintr-o varietate larga de modele, cu forme si volume diferite: sacose clasice pentru cumparaturi (shopping bags), sacose suport pentru cadouri, sacose cu forme speciale pentru recipiente etc.

 

2. Tipuri de material

Daca vorbim de reducerea poluarii, tipul de material ales este esential. Pentru companiile care doresc sa evite utilizarea plasticului la sacose (chiar si a celui biodegradabil), este recomandabila alegerea sacoselor din fibre naturale: bumbac simplu, bumbac canvas, iuta sau combinatii ale acestora.

 

 

3. Manere, accesorii si tipuri de inchidere

In functie de destinatie, sacosele pot avea manere scurte, medii sau lungi pentru purtatul pe umar. Manerele pot fi combinate, conferind versatilitate obiectului promotional.

Sacosele pot fi fara inchidere – precum cele clasice, din bumbac subtire, sau cele din iuta cu rigiditate mai mare – sau inchise cu fermoar sau nasturi decorativi, adaugand o nota eleganta designului.

Ca accesorii notam prezenta buzunarului interior sau exterior sau introducerea unor manere din lemn sau bambus in locul celor din material textil, in special la sacosele din iuta.

 

 

4. Certificari ecologice

Campaniile de marketing axate pe sustenabilitate vor fi sustinute in demersul lor de obiecte din materiale certificate ecologic. Prezenta unor etichete ca cele de mai jos sunt garantia calitatii acestor materiale.

 

 

5. Personalizarea

Posibilitatile de personalizare depind de materialul ales. Sacosele textile pot fi personalizate prin serigrafie sau broderie, se pot atasa etichete brodate sau printate. Mai jos aveti cateva exemple de sacose personalizate:

 

 

 

Daca ati decis sa profitati de oportunitatea ivita si doriti sa includeti printre obiectele oferite sacosa promotionala din material textil, personalizata cu logo-ul companiei voastre, tot ce aveti de facut este sa va alegeti forma dorita, materialul, culoarea, tipul de inchidere si accesoriile.

Contacteaza-ne pentru o oferta

 

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] promotionale textile: sacosa, sapca, hanorac, tricou simplu sau polo, vesta sau […]

Comentariile sunt închise.